Mesta za vroči Köln, kjer bomo navijali za Dončića & Co., se hitro polnijo

Dogodki

12. Avgust 2022

Mesta za vroči Köln, kjer bomo navijali za Dončića & Co., se hitro polnijo

V začetku septembra v Köln odhaja navijaška odprava vrhunskih podjetnikov, članov SBC – Kluba slovenskih podjetnikov. Pesti bomo na treh tekmah v živo stiskali za Luko Dončića, Gorana Dragića in druge naše fante, ki bodo na letošnjem Eurobasketu branili naslov evropskih prvakov. 

Raziskovali bomo četrto največje mesto v Nemčiji in občudovali njegovo mogočno arhitekturo in bogato izročilo. Obiskali bomo tamkajšnji poslovni klub in se odpravili v kölnsko podjetje z zanimivo poslovno zgodbo. 

Z Brnika odletimo v nedeljo, 4. septembra. 

Na edinstveno štiridnevno druženje članov SBC v prestolnici nemške zvezne dežele Severno Porenje-Vestfalija se lahko prijavite do 15. avgusta. Pohitite, mesta se hitro polnijo!

Celoten program najdete na tej povezavi. Več informacij na mailu: global@sbc.si. 

Luka Dončić, Goran Dragić in druščina bodo na letošnjem Eurobasketu branili naslov evropskih prvakov izpred petih let. V Istanbulu so si naši košarkarji z blestečimi predstavami podredili košarkarsko Evropo in pokazali, kdo je gospodar v zraku in pod koši. Na evropskem športnem dogodku leta bodo poskusili podvig ponoviti.

Navijaško navdahnjena ekipa članov SBC – Kluba slovenskih podjetnikov 4. septembra potuje na štiridnevni obisk čudovitega Kölna, kjer bodo naši košarkarski zvezdniki igrali v skupini B. Še kako prav jim bo prišla naša navijaška pomoč na tekmah proti Bosni in Hercegovini (nedelja, 4. september), Nemčiji (torek, 6. september) in Franciji (sreda, 7. september).

Je lahko kaj boljšega ...

... kot da vrhunski podjetniki bodrijo vrhunske športnike? Navijali in družili se bomo v dvorani Köln Arena, ki sprejme 20 tisoč navijačev, v slovenskih navijaški coni, ki bo vrelišče pozitivne energije in stiskanja pesti za naše!

Bogat kulturno-poslovni program

V času obiska Kölna, prestolnice nemške zvezne dežele Severno Porenje-Vestfalija, ki leži ob eni največjih evropskih rek, mogočnem Renu, nas čaka pester spremljevalni program.

Raziskovali bomo četrto največje nemško mesto, spoznali bomo kölnski poslovni klub, kar bo priložnost za navezovanje poslovnih stikov, obiskali podjetje z zelo zanimivo poslovno zgodbo in si ogledali sejem promocijskih izdelkov za božični čas.

koln - canva.jpg

Mesto navdušuje s čudovito zgodovinsko arhitekturo, med katero izstopa veličastna katedrala, ki velja za najvišjo katedralo in tretjo najvišjo cerkev na svetu.

Odpravili se bomo na sprehod po starem mestnem jedru in uživali v pogledu na reko Ren. Köln se lahko pohvali z bogato ponudbo zgodovinske dediščine in številnih muzejev. Kölnska mestna hiša iz 12. stoletja je najstarejša mestna dvorana v Nemčiji, ki še vedno služi svojemu namenu. Mestna univerza je med najstarejšimi na svetu.

Ob navijaški vročici zagotovo več kot dovolj razlogov, da 4. septembra v odlični družbi članov SBC – Kluba slovenskih podjetnikov odletite z nami v čudovito mesto ob reki Ren in se prepustite tamkajšnjemu vzdušju.

hilton - sbc --.jpg

LE ŠE NEKAJ PROSTIH MEST

Zanimanje za dogodek je izjemno, mesta se hitro polnijo. Prijave zbiramo do 15. avgusta, saj bomo le tako lahko zagotovili proste sedeže na letalu in namestitev v centru Kölna.

Cena na osebo: 790,00 EUR*

Celoten program najdete na tej povezavi. Več informacij na mailu: global@sbc.si

*Dokončni program je v izdelavi, zlasti za poslovni del, zato bo cena za obroke in eventuelne dodatne organizirane prevoze znana v prihodnjih dneh. Prosimo vas za razumevanje.

Preden se odpravimo v Köln, obudimo spomin na to, kako so naši košarkarji pred petimi leti osvojili evropski košarkarski tron: 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano